Voortbestaan Olde Wierdenloop Opende aan zijden draadje

Opende - De Olde Wierdenloop - met start en finish in Opende - is dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Mochten deze er voor medio december niet aandienen, dan is het einde oefening voor het evenement.

Het huidige bestuur van de Olde Wierdenloop doet een dringende laatste oproep: voor volgend jaar is het bestuur van de Olde Wierdenloop op zoek naar nieuwe bestuursleden. Vanuit de huidige bestuursleden heeft het overgrote deel aangegeven dat, na hun zittingsperiode van veelal (meer dan) vier jaar, het tijd is om het bestuurlijke stokje door te geven.

Dit stokje wil men op weg naar de 21ste editie van de Olde Wierdenloop overdragen. ,,Mits er voor medio december geen vervangers zijn, zal het huidige bestuur helaas moeten besluiten om de stekker uit het evenement te trekken en zal deze 21ste editie er ook niet (meer) komen”, zo klinkt het in een laatste oproep voor versterking.

De huidige bestuursleden maken gebruik van een draaiboek dat up-to-date is. ,,Mocht jij het hardlopen een warm hart toe dragen en / of ook vinden dat dit eendaagse evenement voor Opende behouden moet blijven, dan kun je je wenden tot één van de huidige bestuursleden”, aldus het bestuur.

Namens het bestuur van de Olde Wierden loop is voorzitter Willem Ytsma de eerste contactpersoon. Hij is te bereiken onder het telefoonnummer 06-51902790. Voor meer info over de Olde Wierdenloop zie de website www.oldewierdenloop.nl