Oude zuivelfoto Gerkesklooster: namen bestuursleden gezocht

Gerkesklooster-Stroobos - Het kloostermuseum/dorpsarchief in de hervormde kerk aan de Poorthoek 1A in Gerkesklooster is zaterdag 20 oktober weer geopend. De openingstijd is van 14.00 tot 17.00 uur.

De stichting Historische Kring Gerkesklooster Stroobos richt zich dit jaar vooral op het fotomateriaal van het tweelingdorp. Daarnaast wil men de rest van dit jaar extra aandacht schenken aan de geschiedenis van de zuivelindustrie.

Van een van de bezoekers kreeg de stichting een foto van het bestuur van de zuivelindustrie. De meeste mensen op deze foto zijn bij het bestuur van de stichting niet bekend. Weet jij / u wie er op deze foto staan, stuur deze namen dan naar emailadres k.schuit1@chello.nl of zet ze in een reactie bij het item op de Facebookpagina van De Feanster: www.facebook.com/Feanster/

Tevens doet de stichting Historische Kring Gerkesklooster Stroobos een beroep op oud-medewerkers van de fabriek om oude foto's te laten scannen om een nog completer beeld van het kaasmaken te krijgen. Daarnaast doet ze ook een beroep op melkrijders uit de naaste omgeving om hun foto’s mee te nemen.