Fokje-Anne (6) uit Surhuisterveen naar finale Princess verkiezing

Surhuisterveen - Fokje-Anne Veenstra uit Surhuisterveen is door de onlangs gehouden casting-day heen gekomen en gaat derhalve naar de finale van Mini Miss Beauty Queen of the Netherlands.

Er waren veel jonge meiden die hier aan mee deden, maar Fokje-Anne liet haar van de beste kant zien. Ze is samen met nog zeven andere leuke meisjes door naar de grote finale op zondag 25 november. Afgelopen zondag heeft Fokje-Anne haar eerste trainingsdag gehad en op 18 november heeft ze tweede. Ze moet in de finale drie rondes lopen: vrijetijdskleding, sportkleding en in een echte prinsessenjurk. 

De finale vindt plaats in de Postwagen te Tolbert. De deuren gaan open om 12.30 en de middagshow begint om 13.30 uur. Entreekaarten zijn te bestellen bij Fokje-Anne en familie en op de dag zelf aan de deur. Meer informatie is te vinden op www.miss-beauty.nl

Via Voting is het ook mogelijk om op Fokje-Anne te gaan stemmen. Sms VOTE BEAUTY FOKJEANNE naar 7733. De opbrengst van de sms gaat naar stichting Make-a-Wish. Wie Fokje-Anne wil sponseren mag contact opnemen via de app of bellen met nr 0610389108 of 0629490302. Alle kleine beetjes helpen want Fokje-Anne zou het geweldig vinden dat ze een mooi bedrag kan overmaken naar de stichting Make-a-Wish. Ook de opbrengst van de entreekaarten gaat naar dit mooie goede doel! Komen jullie Fokje-Anne aanmoedigen op 25 november?