Verkoopmiddag en rommelmarkt in Tsjerkegebou Augustinusga

Augustinusga - De vereniging ‘Froulju fan doe en no’ houden op woensdag 28 november hun jaarlijkse verkoopmiddag. De verkoop en rommelmarkt vinden plaats in het Tsjerkegebou aan het Abrahamsplein in Augustinusga.

De verkoopmiddag begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. ,,Ook dit jaar hebben we mooi handwerk in de verkoop en natuurlijk onze onovertroffen eigen gebreide sokken die in alle maten verkrijgbaar zijn. Met het oog op de komende feestdagen is er vast iets moois voor u bij”, zo stellen de ‘Froulju fan doe en no’.

Op de rommelmarkt is weer ‘heel mooi knap spul’ verkrijgbaar. Ook zijn er een heleboel boeken, puzzels, speelgoed et cetera. Wie mooie kerstkaarten, beterschapskaarten of andere kaarten zoekt, slaagt vast bij deze verkoopmiddag, aldus de vereniging.

Net als voorgaande jaren is er ook dit keer weer een lekker bakje koffie of thee met een stuk heerlijke eigengemaakt appeltaart verkrijgbaar. Een gedeelte van de opbrengst van de verkoopmiddag wordt geschonken aan de afdeling Achtkarspelen van de vereniging De Zonnebloem.