Dream Karavaan in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel

Regio - De Dream Karavaan is een gepimpte caravan waarmee verhalen en dromen van mensen (met en zonder kwetsbaarheid) op worden gehaald als input voor beleid, zodat inwoners zelf aan kunnen geven wat goed voor hen werkt.

Een week lang zal de caravan op diverse locaties in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel staan om verhalen en dromen op te halen. Want ieder verhaal, wens, droom of idee doet ertoe en mag gehoord worden. Iedereen is welkom om aan te haken bij de Karavaan.  

Van dinsdag 27 november tot en met vrijdag 30 november 2018 kun je de Dream Karavaan op diverse locaties in de gemeente Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel tegenkomen. Je vindt de caravan 27 november bij Maatschappelijke Onderneming Achtkarspelen (MOA) in Surhuisterveen (Molenweg 6a1), 28 november bij Raderwerk Buitenpost (Marconistraat 2), 29 november bij Zienn Burgum (Pr. Margrietstraat 63) en 30 november bij Glinstra State Burgum (Multifunctioneel centrum, Freerk Bosgraafstraat 18). Kijk op www.st-aanzet.nl voor meer informatie over tijden en locaties. 

De Dream Karavaan is een project van het Fries Netwerk GGz. Neem voor meer informatie contact op via karavaan@aanzet.frl of bel 058 – 284 90 20.