De Korenaar tweede van Nederland met koek, brood en banket

Drachten/Surhuisterveen - In Drachten hebben woensdag 14 november de BakkersVakWedstrijden plaatsgevonden. Aan deze landelijke krachtmeting deden in totaal 140 bakkers mee. Bakkerij De Korenaar uit Surhuisterveen was er zeer succesvol.

Het team van Bakkerij De Korenaar sleepte in Drachten vele prijzen in de wacht. Er waren talrijke derde prijzen op onder andere notenblokkoek, speltbusbrood en brownies. Een tweede prijs werd behaald voor onder andere witbrood.

Voor het desembrood kreeg De Korenaar een eerste prijs en twee eerste prijzen met lof kende de jury toe voor de roomboteramandelletter en pencees van de Feanster onderneming. ,,Hoe geweldig is dat!”, aldus het team van De Korenaar.

Als klap op de vuurpijl werd De Korenaar tweede in de top-tien van brood, koek en banket. ,,Wij kijken terug op een zeer geslaagde wedstrijddag met vele mooie producten. Zeer trots zijn wij op ons bakkersteam dat hard gewerkt heeft om geweldige resultaten neer te zetten op deze vakwedstrijden”, aldus Willem Diertens van De Korenaar.