‘Bijbelsmokkelaars’ actief in Surhuisterveen

Surhuisterveen - Christenen worden in tal van landen vervolgd. Het kan heel lastig zijn om dan aan een Bijbel te komen. Zoals wij hem op het internet kunnen bestellen, zo werkt het lang niet overal. Daarom zijn er mensen die hun leven wagen met het smokkelen van bijbels.

Op zaterdagavond 24 november worden jongeren tussen de twaalf en twintig jaar uitgedaagd om deze wereld in te stappen. In Surhuisterveen zullen op deze avond 'buitenlandse koeriers' jongeren voorzien van een kostbare lading bijbels. Aan de jongeren de uitdaging om deze lading veilig naar de ondergrondse kerk te brengen. Waar die geheime ondergrondse kerk is? Dat is iets waar ze stapje voor stapje achter komen. Onderweg zijn er helaas spionnen en geheime agenten actief, die er alles aan doen om bijbels in beslag te nemen. 

Op deze avond kom je er achter hoe groot het voorrecht is om in een vrij land te wonen!

Geef je op via jeugdwerker@pknsb.nl. Je kunt je individueel opgeven of als groepje, ook vrienden of vriendinnen mogen meedoen. 

Voor het geval de inwoners van Surhuisterveen zaterdagavond denken, wat is dit op straat, dan weet men dat het te maken heeft met het Bijbelsmokkelspel.