Andries Hiemstra vijftig jaar in dienst bij Enitor/Essentra Extrusion

Buitenpost - Bij Essentra Extrusion in Buitenpost was het vrijdag een zeer bijzondere dag. Het vijftigjarig jubileum van werknemer Andries Hiemstra werd in café The Point in Buitenpost gevierd, met familie, vrienden en collega’s.

,,Andries, de man die in de afgelopen vijftig jaar een fundering legde onder ons bestaande bedrijf en kort geleden nog een fundering sloeg door middel van de eerste heipaal onder de nieuwbouw”, zo stelde directeur Han Schootstra van Essentra.

Productiemedewerker, assistent-chef, voorman in extrusie en spuitgiet; Andries Hiemstra heeft zo goed als alle afdelingen binnen het bedrijf doorlopen. ,,Maar naast zijn werk heeft hij ook in de ondernemingsraad, in de VGWM-commissie en bij bedrijfsbrandweer altijd zijn steentje binnen het bedrijf bijgedragen,” aldus Schootstra

Andries Hiemstra geldt als een man met een uiterst serieuze werkinstelling en taakopvatting. ,,Er moet heel wat gebeuren voordat hij zich opwindt. Maar zijn inzet is er altijd.”

Als blijk van waardering overhandigde directeur Han Schootstra een prachtig koperen beeld aan Andries Hiemstra. Daarna werd een toast uitgebracht op een goede gezondheid en nog heel veel gelukkige jaren.