Vogelvereniging Surhuisterveen houdt jaarlijkse tentoonstelling

Surhuisterveen - Vogelvereniging Surhuisterveen en omstreken organiseert binnenkort haar jaarlijkse tentoonstelling in de Lantearne. Vanaf donderdag 29 november zullen er ruim tweehonderd vogels in de schitterend ingerichte zaal te bewonderen zijn.

Wederom zal de show gehouden worden in de grote zaal in de Lantearne. De ingezonden grote parkieten en andere soorten van soortgelijke grootte komen hier nog beter tot hun recht in de ruime vluchten. Bezoekers kunnen onder meer kanaries, grasparkieten, kaketoes, grote en kleine Australische parkieten en verschillende soorten tropen en papagaaien bewonderen. Ook is er de mogelijkheid om naderhand een versnapering te nuttigen op het gezellige in de zaal aanwezige terras, of uw geluk te beproeven bij het Rad van Fortuin.

Dit jaar wordt weer een zogeheten bijzondere tentoonstelling georganiseerd, wat betekent dat een ieder die lid is van de NBVV, zijn vogels mocht inzenden. Dit heeft tot een leuk inzendersveld geleid, met een grote diversiteit aan vogels. De tentoonstelling is voor bezoekers geopend op:

  • donderdag 29 november van 19.00 - 22.00 uur
  • vrijdag 30 november van 14.00 - 22.00 uur
  • zaterdag 1 december van 10.00 - 12.00 uur

Vogelvereniging Surhuisterveen en omstreken nodigt u van harte uit om op één van deze dagen een bezoekje te brengen aan de Lantearne in Surhuisterveen. De vereniging heeft ongeveer vijftig leden en organiseert elk jaar leuke activiteiten. Heeft u interesse in de vogelhobby en wilt u lid worden van de vogelvereniging? Kijk voor meer informatie op www.vogelverenigingsurhuisterveen.nl of neem via de e-mail contact op met secretaris Gerben Hamstra secretaris@vogelverenigingsurhuisterveen.nl. Ook op de tentoonstelling staat men u graag te woord.