Geslaagd Fries kampioenschap voor WSBF

Dokkum - WSBF was afgelopen weekeinde aanwezig in Dokkum, waar de Friese kampioenschappen groepsspringen werden gehouden.

In de ochtend was het de beurt aan de jeugd C-springgroep, bestaande uit Kim Zuur, Anouck Hofstede, Alida Lindeboom, Lieke Bos, Merlin Lubbes en Danique Benedictus.

De dametjes deden mee op vier onderdelen: air track, plankoline kast, minitramp valmat en minitramp pegasus. Ze lieten zich van hun beste kant zien, maar het was helaas net niet genoeg voor een podiumplek.

In de middag was het de beurt aan de junioren. De junioren hadden een sterk team, dat bestond uit maar liefst springsters: Janine Alma, Sharon Mozes, Marrit Sietzema, Hannah Tempelaar, Marrit Heegstra, Nienke Veenstra, Tess Arends, Danae Kits en Aisha Roskammer.

Ze startten de wedstrijd op het onderdeel minitramp valmat. Er werd keurig gesprongen, dus dit beloofde veel goeds voor de rest van de onderdelen. Ze namen twee prijzen mee naar huis: een tweede plek op plank pegasus en een derde plek op minitramp valmat.