Opende laat kans op koppositie liggen door verlies bij FC LEO

Leens - Opende heeft zaterdag de kans laten liggen om als gedeeld koploper de boeken in te gaan. De uitwedstrijd tegen FC LEO verloren de Peendermantsjes met 3-0.

In Leens bleek LEO veel efficiënter dan de manschappen van trainer Marcel Hiemstra. In de eerste helft was het de thuisclub die het betere van het spel had en ook terecht met een 1-0 voorsprong de rust in ging.

In het tweede bedrijf waren er volop kansen voor de rood-witte brigade uit het Westerkwartier maar gescoord werd er niet. Uit twee corners bleek LEO wel uiterst succesvol. Hierdoor werd de eindstand 3-0 in het voordeel van de Noord-Groningers.

Na afloop bleek dat Velocitas evenzo tegen haar tweede nederlaag van dit seizoen was aangelopen en dat ook ODV een verliespartij mocht noteren. Een klassering als gedeeld nummer één in de vierde klasse C bleef dus uit voor de Peenders.

Aankomend weekend wacht de thuiswedstrijd tegen de nieuwe koploper, Helpman. Dit belooft ook weer een mooie strijd te worden, waarbij Opende de ongeslagen thuisstatus in stand zal willen houden.