Survival Kootstertille neemt afscheid van Biddle

Kootstertille - Na zeven jaren als hoofdsponsor te hebben gefungeerd, heeft Stichting Survival Kootstertille afscheid genomen van Biddle.

In 2012 heeft het bedrijf het hoofdsponsorschap overgenomen van Wadro. Biddle produceert hoogwaardige klimaatbeheersingsapparatuur voor de zakelijke markt en heeft haar hoofdvestiging in Kootstertille.

In de loop der jaren heeft de survivalrun in Kootstertille een goede naam opgebouwd en al snel was de naam Biddle onafscheidelijk verbonden aan deze run. Het bedrijf ligt binnen het parcours en het bedrijfsterrein is opgenomen in de route.

Biddle is er trots op dat ze, samen met de survivalvereniging en de vele vrijwilligers, de survivalrun in Kootstertille hebben kunnen uitbouwen tot een succesvol evenement met de huidige omvang.

De stichting survival Kootstertille wil met name Wiebe de Vries bedanken, die namens Biddle echt de kartrekker was. Men is erg blij dat ‘buurman’ Stertil nu haar bedrijfsnaam koppelt aan de Tilster survivalrun.

Als blijk van waardering en dankbaarheid is een fotocollage van de afgelopen jaren op aluminium gedrukt en aangeboden aan Biddle, door Stichting Survival Kootstertille. Het ontwerp is van Mark van Houten en de foto’s zijn gemaakt door Jaap de Boer Fotografie. Biddle heeft aangegeven nog wel als co-sponsor aan de survivalrun verbonden te willen blijven.