Negende editie kerstmarkt Doezum met bijna veertig kramen

Doezum - Op vrijdagavond 14 december van 18.00 tot 21.30 uur wordt in Doezum voor de negende keer de inmiddels alom bekende kerstmarkt gehouden.

Vaak hoort de organisatie van de Doezumer kerstmarkt ‘wat is het hier leuk, gezellig en sfeervol’. De altijd drukbezochte markt telt bij de komende editie bijna veertig kramen. De kerstmarkt vindt deze keer plaats in voormalig kerkgebouw De Haven aan de Perastraat.

Het aanbod is zeer divers, zo laat de organisatie van het evenement weten. ,,Het begint al op het plein voor de kerk met de kerstbomenverkoop, heerlijke oliebollen, warme houtkachels en een palingrokerij. Daarna komt u via de verwarmde tent - ook al met sfeervol aangeklede kramen - in de hal terecht, waar u wordt onthaalt met lekkere hapjes en drankjes. Vervolgens zijn er twee zalen vol met onder meer kerstdecoraties, sieraden, kaarten, kaarsen, vogeltaarten, woonaccessoires, kransen, houtaccessoires en nog veel meer.”

Natuurlijk is ook de kerstman weer aanwezig om lekkere koekjes uit te delen. Ook de live muziek ontbreekt niet. Deze keer is de Band zonder Beatrix er om de sfeer te verhogen met kerstliederen. De entree is gratis en parkeren kan in de straten in Doezum.

Voor meer info: www.dorpdoezum.nl