Kerstkoffieconcert brassband Blaast de Bazuin in Surhuisterveen

Surhuisterveen - Op zondag 16 december houdt Blaast de Bazuin weer haar jaarlijkse kerstkoffieconcert. De brassband uit Surhuisterveen neemt het publiek tijdens een gezellig uurtje mee door diverse kerstklassiekers. Ook het jeugdkorps van Blaast de Bazuin doet mee aan het concert. 

Bezoekers zijn om 10.30 welkom in De Lantearne aan de Jan Binneslaan in Surhuisterveen. Daar staan koffie, thee, chocolademelk en kerstbrood klaar. De entree is gratis. Mensen die het geheel een gift waard vinden, kunnen na afloop iets doneren bij de uitgang.

Blaast de Bazuin staat onder leiding van de enthousiaste dirigent Theun van Leijen. De 28-jarige Van Leijen dirigeert zowel het A-korps als de jeugd van de Feanster brassband. Op zondag 16 december brengt hij met de band een heel aantal sfeervolle, gezellige en bekende kerstnummers ten gehore. 

Het programma van Blaast de Bazuin staat deze weken bol van de activiteiten. Op zaterdagmiddag 22 december is Blaast de Bazuin op zaterdagmiddag present in het centrum van Surhuisterveen. Maandagavond 24 december begeleidt de band de kerstnachtdienst van de Samenwerkende Kerken Surhuisterveen in De Flambou. Op kerstochtend zijn de muzikanten van de Feanster brassband present bij de kerstochtendzang.