Stertil nieuwe hoofdsponsor survivalrun Kootstertille

Kootstertille - Na tien jaar Wadro en zeven jaar Biddle is nu de firma Stertil bereid gevonden om de komende jaren als hoofdsponsor van de survivalrun in Kootstertille te fungeren.

Stertil is al jarenlang als cosponsor verbonden aan de survivalrun. De Stichting Survival Kootstertille (SSK) is verheugd met het feit dat de sponsorcommissie wederom een gerenommeerd bedrijf heeft gevonden om als hoofdsponsor op te treden.

Stertil is een internationaal bedrijf met een hoofdvestiging in Kootstertille. De onderneming kent een lange historie in de maakindustrie. Vanuit een langdurige ervaring ontwikkelt, produceert, vermarkt en verkoopt Stertil anno nu een breed programma producten voor het heffen van voertuigen en het optimaliseren van laad- en losprocessen aan perrons in distributiecentra.

De survivalrun in Kootstertille is uitgegroeid tot een serieuze beproeving voor jong en oud, met vorig jaar meer dan 1500 deelnemers die zich hebben aangemeld voor de run. Door de jaren heen is de interesse in bewegen en sport en dan vooral extreme sport enorm gegroeid.

Daarom is Stertil trots te mogen optreden als hoofdsponsor van de survivalrun. ,,Met de producten van Stertil-Koni en Stertil Dock Products gaat de onderneming ook tot het extreme”, weet de survivalstichting. Stertil ziet het als haar sport om de beste te worden in haar markten en is goed op weg als wereldwijd marktleider van hefbruggen voor bussen en vrachtauto’s.

De komende editie van de Tilster survivalrun op 10 maart 2019 wordt dus de eerste onder de naam Stertil Survivalrun. Het parcours zal langs het terrein van Stertil voeren en op het finishterrein zal een unieke hindernis gebouwd worden met materiaal van Stertil.

Wil je ook jou fysieke en mentale vaardigheden testen tegen de elementen? ,,Meld je aan voor de eerste Stertil survivalrun in Kootstertille”, zo luidt het advies van de SSK. Voor meer informatie: www.survival-kootstertille.nl