Feestelijke opening Inspiratiehuis Surhuisterveen op 14 september

SURHUISTERVEEN - Op 14 september opent Inspiratiehuis Surhuisterveen officieel haar deuren. Dit is het nieuwe huis in het Noorden voor persoonlijke en zakelijke groei. Het Inspiratiehuis is gevestigd aan de Groningerstraat 37a. In het pand van 150m2 zullen trainingen, workshops en lezingen worden gehouden. Het Inspiratiehuis is op 14 september tussen 16.00 en 19.00 uur geopend voor het publiek.

Lucia de Boer, oprichtster van het Inspiratiehuis: “Een huis openen voor persoonlijke en zakelijke groei is een droom die uitkomt. Het pand is voorzien van een fris, professioneel en eigentijds uiterlijk. De verschillende ruimtes hebben we zo ingericht dat het past bij de activiteiten die daar gehouden worden. Zo heeft de trainingsruimte een huiselijke sfeer, waardoor we klanten hier een nieuwe ervaring kunnen aanbieden. Dit is absoluut één van de fijnste plekken in Noord-Nederland om een training of workshop te volgen.”

In het Inspiratiehuis zal Lucia de Boer zelf trainingen geven aan teams over effectieve communicatie, omgaan met werkdruk, samenwerken en betere teamresultaten. Uniek is dat tijdens deze teamtrainingen het gebruik van het Inspiratiehuis inbegrepen is. “Zo kunnen teams op onze inspirerende locatie zonder afleiding werken aan dat wat belangrijk is. En genieten ze van onze gastvrijheid en de heerlijke lunch die we verzorgen in samenwerking met andere lokale ondernemers.” aldus De Boer.

Verder worden iedere maand voor publiek workshops en lezingen georganiseerd, ook regelmatig door andere sprekers, auteurs en experts. Wie behoefte heeft aan inspiratie op het gebied van persoonlijke en zakelijke groei kan tijdens de opening het nieuwe programma bekijken van trainingen, workshops en lezingen die binnenkort in het Inspiratiehuis gehouden worden.

Lucia de Boer startte in 2012 als ondernemer en trainde intussen honderden ondernemers, leidinggevenden en hun teams. Ze is business coach voor ambitieuze creatieve ondernemers, ZZP’ers en freelancers, expert in teamcoaching en professioneel trainer in effectieve communicatie en samenwerking. De Boer helpt om van een team weer echt een TEAM te maken.

Haar ambitie met het Inspiratiehuis en haar bedrijf www.luciadeboer.nl is tweeledig: ze wil graag ondernemers een podium geven en met elkaar verbinden, zodat het ondernemersklimaat in de regio wordt versterkt. Daarnaast wil ze graag dat mensen in het Noorden meer plezier in hun werk krijgen en beter in hun vel zitten. Volgens De Boer is dat wat iedereen uiteindelijk wil: leuker werken en leven in een omgeving waar je je prettig voelt. En blij zijn met jezelf en wat je doet.

Wie vragen heeft over de activiteiten in het Inspiratiehuis kan de website bezoeken www.inspiratiehuis.frl of mailen naar info@luciadeboer.nl.

Op 14 september zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje binnen te nemen. Tijdens de feestelijke opening staan Lucia de Boer en haar team klaar met een hapje en een drankje.