Feestelijke opening minicamping de Weidewagen

Surhuizum - In Surhuizum is vrijdag de minicamping de Weidewagen officieel geopend. Wethouder Max de Haan van de gemeente Achtkarspelen verrichtte de opening door een bord te onthullen.

Minicamping de Weidewagen is na een jaar van bouwen en inzet door de eigenaren Steven en Roelie Tuinstra opgezet. "Het toerisme in de gemeente Achtkarspelen kan extra gestimuleerd worden door onze opzet. Wij wonen in een prachtig gebied waar mensen graag genieten van de natuur, omgeving en activiteiten.

Op onze camping kunnen bezoekers genieten van15 ruime plaatsen voor camper, caravan of tent."Er zijn vanzelfsprekend sanitaire voorzieningen aanwezig, een buitenkeuken en diverse zitjes waar gasten kunnen genieten van de zon of juist een schaduwplek.

Daarnaast is het mogelijk om in de grote vijver een hengeltje uit te gooien. Ook de elektrische fiets kan op de camping worden opgeladen. De camping is daarnaast voorzien van gratis WiFi. De eerste gasten hebben de weg naar de camping inmiddels al gevonden, Steven en Roelie verwachten met deze mooie dagen binnenkort meer reizigers te verwelkomen op hun kampeerplaats.