Expert Surhuisterveen zorg voor verkoeling

SURHUISTERVEEN „U herinnert zich vast nog de zomer van vorig jaar: officieel één van de vijf langste hittegolven die Nederland gekend heeft, sinds 1901 waargenomen. Bijna twee weken duurde deze, waardoor wij Nederlanders massaal op zoek gingen naar verkoeling op allerlei manieren.”

Bij Expert betekende dat enorm veel vraag naar airco’s, landelijk was de vraag naar airco’s zelfs verviervoudigd! Eigenaar Niels Gruter laat weten dat Expert Surhuisterveen klaar is voor de zomer en de warmte. „Voor komende zomer verwachten wij enerzijds, mede vanwege de coronapandemie, een beperkt aanbod airco’s op de markt en anderzijds meer vraag vanuit de consument. Met dit in ons achterhoofd, hebben wij afgelopen februari alvast diverse modellen airco’s ingekocht, welke binnenkort worden geleverd en daarmee eind mei beschikbaar zijn voor u als klant.”

Modellen

„De airco’s van het merk Inventum zijn vorig jaar als beste getest door de Consumentenbond. Dit jaar komt Inventum met twee nieuwe modellen airco’s: een extra stille uitvoering van slechts 44dB en een uitvoering die twee keer meer luchtverplaatsing heeft ten opzichte van het traditionele model. Ook hebben we straks twee modellen airco’s van Whirlpool op voorraad. Deze modellen zijn tevens kwalitatief goed, stil en efficiënt. En uiteraard hebben we naast airco’s ook ventilatoren beschikbaar”, aldus Gruter.

Voor deskundig advies en/of het reserveren van één of meerdere airco’s reserveren staan de medewerkers paraat in de winkel. Of bel, mail of Whatsapp. Uiteraard blijft desgewenst winkelen op afspraak mogelijk. „Wij hopen op een zonnige zomer, mét voldoende verkoeling!”, aldus Team Expert Surhuisterveen.