Laatste schooldag Lauwerscollege Buitenpost

BUITENPOST Maandag 17 mei zullen de examens beginnen voor de leerlingen van het Lauwerscollege te Buitenpost.

Vrijdag was er dan ook een feestelijke laatste schooldag voor deze hardwerkende leerlingen, waarmee ze hun schooltijd op een fantastische manier hebben afgesloten. Een schooltijd waarbij in de laatste 2 jaar verschillende activiteiten niet door konden gaan in verband met de Corona-maatregelen. Ook een feestelijke laatste schooldag zoals andere jaren leek eerst niet mogelijk, tot teleurstelling van de leerlingen.Daarom had de school een leuk programma opgesteld voor alle examenkandidaten mavo, havo en vwo.

Afspraken

De enthousiaste leerlingen van de mavo lieten het er niet bij zitten en wilden zelf hun laatste schooldag organiseren. Met goede afspraken met de schoolleiding, wisten ze een zelf een geweldige laatste schooldag te organiseren met onder meer een radio-uitzending en awards voor de beste, de leukste en de grappigste docenten.

“Apetrots zijn we op deze leerlingen”, sprak directeur Gretha Dam. “Deze lichting examenkandidaten heeft zich straks dubbel bewezen. Niet alleen in een examen, maar ook in de uitdagingen die er bij het onderwijs horen in tijden van Corona-maatregelen.” Tegen half 12 werden de leerlingen onder succeswensen en een confettiregen uitgezwaaid door het docententeam.