De Bazuin zet de bloemetjes buiten in Augustinusga

AUGUSTINUSGA De lente hangt in de lucht en dus wordt het langzaamaan tijd om tuin, terras, overkapping en balkon op te fleuren met bloeiende hangers.

En laat fanfare De Bazuin uit Augustinusga net haar jaarlijkse bloemenverkoopaktie houden. Een win win-situatie: de fanfare steunen en in ruil daarvoor een prachtige hanger (met keus uit twee soorten). Op de website van De Bazuin is alle informatie, ook de prijzen, te vinden (www.fanfaredebazuin.nl, de leden weten er ook alles van of bel ’s avonds Bjarne op tel. 06-23631188. Bestellingen kunnen tot 28 april bij hen worden doorgegeven, bezorging is op of rond 3 mei.

De Bazuin kan ieders steun goed gebruiken. Door de coronapandemie heeft de vereniging al meer dan een jaar niet gezamenlijk kunnen repeteren. Ook alle activiteiten zoals concerten, begeleiding van kerkdiensten, deelname aan concoursen en buitenoptredens liggen volledig stil. Hierdoor mist de muziekvereniging veel inkomsten terwijl een aantal vaste uitgaven wel gewoon doorloopt.

Naast het financiële gemis is er voor de leden en dirigent het missen van samen muziek maken, ergens naar toe werken en de tanden zetten in een mooi concertprogramma of concourswerk. De vereniging hoopt uiteraard op spoedig betere tijden waarbij gezamenlijk repeteren weer mogelijk is. De bezorging van de bestelde bloemhangers zal in ieder geval met inachtneming van de geldende coronamaatregelen plaatsvinden.