Lawei schenkt Valentijnsdinerboxen aan Zonnebloem

DRACHTEN Dag van de liefde: Valentijnsdag? Na het succes van de Kerstdinerbox komt De Lawei met iets nieuws: De Lawei Valentijnsdinerbox.

Een driegangendiner én iets lekkers bij de koffie. Wie zijn/haar geliefde wil verrassen of opa en oma wil blij maken, kan terecht bij De Lawei. De dinerbox is een origineel Valentijns cadeau. De dinerbox kost €22,50 en er is keus in een vlees- of vegetarische variant.

Voor elke verkochte Valentijnsdinerbox schenkt De Lawei ook een diner aan Vereniging De Zonnebloem Regio Z-O Friesland. De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Daardoor zijn ze minder makkelijk in staat om iets te ondernemen en zijn daardoor veel thuis. In deze tijd met Covid-19 leven velen van hen in een sociaal isolement. De Lawei vindt het belangrijk om in deze donkere en moeilijke tijd ook aan anderen te denken. Kijk voor meer informatie over de dinerbox op de website.

Livestream pakketten

De Lawei kijkt graag vooruit: wat kan er nu wél? Zo wordt er Live-streaming in De Lawei geïntroduceerd. Als het op dit moment niet lukt om met veel gasten een evenement live bij te wonen in de schouwburg, wordt het wel uitgezonden in ieders huiskamer.

Er bestaan verschillende streamingpakketten waaruit gekozen kan worden, daarnaast is er ook de mogelijkheid voor maatwerk. Alles wordt verzorgd: van prachtige decors, aankleding tot licht en geluid. Er zijn al meerdere evenementen in samenwerking met verschillende opdrachtgevers succesvol georganiseerd op het gebied van streaming, hybride evenementen, webinars en online vergaderingen. Mooie onderwerpen zoals inclusiviteit, zorg en ondernemen. Voor meer informatie en het bespreken van wensen kan er een contact opgenomen worden via evenementen@lawei.nl.

Meer informatie over het aanbod, de coronamaatregelen en kaarten is te vinden op www.lawei.nl