KV It Fean 25 jaar succesvol met rolladeactie

SURHUISTERVEEN KV It Fean organiseert dit jaar voor de 25e keer haar rolladeactie. Een actie die rond de feestdagen niet meer weg te denken is in en rondom Surhuisterveen.

Vele leden, bewoners en bedrijven uit de regio rekenen elk jaar weer op kip, varken of half-om-half rollades die klaar gemaakt worden door Keurslager Albert & Aukje uit Surhuisterveen. Een prima samenwerking die dit jaar voor de 12de keer plaats vindt. De kwaliteit van de rollades gecombineerd met de goede samenwerking, zorgt er voor dat we elk jaar meer dan 1.000 rollades verkopen. Deze klus kunnen we zo goed doen, omdat we samen de handen uit de mouwen steken.

De korfbalvereniging wil onderdeel zijn van het sociale leven van het dorp waarin we wonen. Jeugd en ouderen de kans geven om sportief bezig te zijn in een sociaal veilige omgeving. Contacten met vrienden, kennissen en lokale ondernemers zorgen er voor dat je elkaar kunt helpen. Samen de leefbaarheid gezond te houden. Dat geldt eveneens voor Albert en Aukje.

Ondanks de coronacrisis is er tocht een rolladeactie, maar wel in een ander jasje. Dit jaar komen we, voor ieders gezondheid niet bij de deuren langs. De rollades kunnen dit jaar op een veilige manier besteld worden via onze website: www.itfean.nl/rollades. Bestellen kan t/m 8 december, afhaal vrijdag 18 en zaterdag 19 december.

Veilig betalen en zelf het tijdstip kiezen om de rollade af te halen op het Pick up Point op het parkeerterrein van het sportpark De Ketting.