Fit-Now! Surhuisterveen wordt 24/7 fitness

SURHUISTERVEEN Al bijna 10 jaar is Fit-Now! de no-nonsense budget sportschool in Surhuisterveen die gerund wordt door dorpsgenoten Anne en Jolanda met hun team.

Ooit begonnen met een traditionele sportschool kwamen zij er gaandeweg achter dat veel sporters weinig tot geen behoefte hebben aan allerlei luxe faciliteiten zoals sauna, horeca of zonnebank en dat je bij de meeste sportscholen hiervoor toch betaald. Zodoende hebben zij hun eigen fitnessconcept ontwikkeld. Fit-Now! biedt met ruim 700 m2 de grootste fitnessruimte met de meeste apparatuur in de regio tegen de laagste kosten.

In tegenstelling tot veel andere goedkope sportaanbieders wordt bij Fit-Now! wel gratis professionele begeleiding geboden, desgewenst met een persoonlijk trainingsschema, en beschikken alle fitnessinstructeurs over de vereiste branchediploma’s. Fit-Now! is gevestigd in een groot bedrijfspand op bedrijventerrein Lauwerskwartier waar leden ongestoord kunnen sporten zonder te worden bekeken door winkelend publiek. Eigen parkeergelegenheid is voor de deur.

24/7 proof

Om de service naar haar leden te verbeteren gaat Fit-Now! op 18 november over naar het 24/7 concept en dit betekent dat er 365 dagen per jaar en 24 uur per etmaal gesport kan worden. Overdag vind je tijdens de plusuren voldoende personele bezetting voor vragen of om je te helpen bij je training. In de daluren kunnen leden binnenkomen met hun persoonlijke pas. Een gecertificeerd beveiligingsbedrijf heeft de fitnesszalen inmiddels 24/7-proof gemaakt. Zo kunnen de beelden van meerdere camera’s die in de fitnesszalen zijn geplaatst, op afstand worden gevolgd en in de fitnesszalen zijn noodknoppen geplaatst. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een keycord met noodknop. Een AED is binnen aanwezig.

Fit-Now! kan hiermee 24 uur per dag een veilige sportomgeving aanbieden aan haar leden. Vrijblijvend een kijkje nemen of een gratis proefles volgen op de Zoom 31 kan tijdens de plusuren van de inloopweek van 18 tot 25 november. Overige informatie is te vinden op www.fit-now.nl.