Iduna blijft open voor kleinschalige concerten

DRACHTEN Juist in deze lastige tijd wil Poppodium Iduna een podium kunnen blijven bieden aan artiesten en een plek voor bezoekers zijn waar genoten kan worden van goede muziek.

Vanwege de huidige maatregelen waarbij maximaal 30 bezoekers in de concertzaal welkom zijn, heeft Iduna de agenda dusdanig aangepast, dat er toch nog concerten kunnen plaatsvinden. Zondag 1 november komt tribute The Beatles Sessions naar Iduna voor een middag- en een avondshow om een ode te brengen aan de meest invloedrijke band uit de geschiedenis van de popmuziek: The Beatles.

Beatlemania

Toen The Fab Four de hitlijsten aanvoerden waren de bandleden van The Beatles Sessions nog lang niet geboren. Toch zijn de vijf heren besmet door de Beatlemania. Met enorm veel passie, enthousiasme en oog voor detail spelen deze jonge honden de muziek van hun helden uit Liverpool.

Tijdens hun ‘The Best Of’ shows speelt The Beatles Sessions alle hits van The Beatles; een viering van het geweldige oeuvre van de legendarische band. Verder staan de komende weken concerten op het programma vanThe Band, Friends & Neighbours en Muziek voor de Ziel. Meer info, de agenda en tickets: www.iduna.nl