Sponsorloop Opende groot succes

REGIO Na jaren van afwezigheid is zaterdag de eerste sponsorloop in het nieuwe jasje gehouden bij VV Opende.

Het programma moest vanwege coronabeperkingen iets ingekort worden. Dit mocht echter de pret voor de jeugd niet drukken en gesteund door de trainers en leiders van ieder team werd de jeugd in hun tien-minuten-loop naar grote hoogte aangemoedigd . De organisatie hierbij was in handen van de dames van VV Opende, waarbij de telling van de ronden door de jeugd uit de JO17 voor hun rekening werd genomen.

Ook was VV Opende haar mascotte, Keesie, voor deze gelegenheid naar de Peender velden gekomen. Met een megafoon werd alle jeugd ‘weggeschoten’ en werden heldere aanwijzingen gegeven. Inclusief muziek voor net dat stukje extra power bij de kinderen. De kinderen werden als ware helden werden ontvangen, met limonade overspoeld en voorzien van een medaille.

Vanuit de jeugdcommissie werd met veel waardering gesproken over de inzet van de jeugd, de tellers uit JO17 en de organiserende dames. De eerste sponsorloop in het nieuwe jasje werd dan ook al snel bestempeld als een groot succes dat navolging verdient.