Rabobank en homeQgo: samen naar duurzame woningen

REGIO De Rabobank wil bijdragen aan het versnellen van de verduurzaming van de woningmarkt en hiermee een maatschappelijke rol vervullen in de energietransitie.

Liefst 80% van de huiseigenaren overweegt te investeren in energiebesparende maatregelen, slechts een klein percentage komt ook echt in actie. Daarom roept de Rabobank huiseigenaren en huurders op de Huisscan van homeQgo uit te voeren. Je krijgt in beeld hoe je je huis kunt verduurzamen, wat je bespaart op je maandlasten en hoe je een spaarpotje opbouwt voor een duurzame toekomst.

Ellie Venema, manager Financieel Advies Rabobank: ‘Ons doel is mensen inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn om je huis duurzaam te maken. En te helpen een keuze te maken uit de opties die er zijn. Daarom: ga je verbouwen? Doe dan eerst de HuisScan van homeQgo. Je krijgt inzicht in energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning.’

Als je je huis verduurzaamt, bespaar je op je maandlasten en verhoog je je wooncomfort. En je draagt bij aan een beter milieu. Als je de scan uitvoert kun je direct een offerte opvragen en opdracht geven tot uitvoer van de maatregelen door gecertificeerde installateurs. Nieuwsgierig geworden? Begin meteen op rabobank.nl/duurzaamwonen.