Welkom Dienst met Jan Pool

SURHUISTERVEEN Zondag 4 oktober wordt weer begonnen met het houden van Welkom Diensten in De Flambou, Groningerstraat 40 te Surhuisterveen, het kerkgebouw van de PKN Surhuisterveen-Boelenslaan.

Spreker is Jan Pool en André van Zyl & band zorgen voor muziek. Welkom Diensten zijn bijzondere, laagdrempelige en inspirerende diensten. Er wordt voor gezorgd dat de diensten ‘corona-proof’ is.

Om 10.00 uur begint de eerste samenkomst (er is kinderoppas). Vanwege het beperkte aantal plaatsen en de te verwachten drukte is er om 13.30 uur – opnieuw dus met Jan Pool en André van Zijl & band - de tweede Welkom Dienst (inloop vanaf 13.00 uur).

Thema van de diensten is ‘God ontmoeten in de storm’. Een storm bijvoorbeeld in je huwelijk, op je werk, op het gebied van financiën of gezondheid. Je bent in een situatie terechtgekomen waar je voor je gevoel geen controle over hebt, je staat onder druk, je maakt je grote zorgen en hebt zelfs gevoelens van paniek.

Vooraf reserveren is verplicht. Dit kan via www.welkomdiensten.nl. De diensten kunnen ook online worden gevolgd via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1677-PKN-Surhuisterveen-Boelenslaan. Voor meer info: www.welkomdiensten.nl.