Voetbalvereniging Opende, bedankt!

OPENDE - Tjerk en Minie van der Velde werden recentelijk zeer aangenaam verrast door voetbalvereniging Opende. Het onderstaande, door Tjerk en Minie opgestelde bericht, kwam deze week binnen op onze redactie.

Brief van Tjerk en Minie van der Velde 

Goedendag lieve leden en bestuur van VV Opende,

Afgelopen zaterdag 25 juli werd er rond 9.00 uur bij ons aangebeld. Voor onze deur stond een jongedame met in haar hand een hele grote mand gevuld met lekkernijen. Ze vertelde ons dat dit was verzorgd door Bakkerij 'De Korenaar’ uit Surhuisterveen..

We vroeg haar aan wie we dit mooie pakket dan te danken hadden. Ze vertelde dat in het pakket een kaartje zat en we deze maar eventjes moesten lezen.

Nadat het pakket aan ons overhandigd was en wij de kaart bekeken, zagen wij dat dit ons werd aangeboden door de Voetbalvereniging Opende en bestuur. Als dank voor de vele jaren dat wij met plezier ons als vrijwilliger hebben ingezet..

Wij willen via deze weg alle leden en het bestuur van VV Opende bedanken voor deze heerlijke verrassing. Wij hebben dit altijd met veel plezier en liefde gedaan. Bedankt en het gaat jullie goed!

Heel veel groetjes,

Tjerk en Minie van der Velde
Opende