Avondje Inez in Muziekpaviljoen MeM wordt thuiswedstrijd

BUITENPOST - Inez Timmer speelt vrijdagavond 7 augustus vanaf 20.00 uur haar programma Avondje Inez in Muziekpaviljoen MeM. Het wordt voor haar een thuiswedstrijd.

‘The girl next door’ is Inez Timmer met haar 65 jaar niet echt meer. Maar meer dan ooit is ze een gedreven en enthousiast artieste die in haar voorstelling Avondje Inez vertelt over haar artistieke leven in binnen- en buitenland.

Ze bevoer de zeven wereldzeeën als zangeres op cruiseschepen, speelde in grote musicals en weet daar vol humor over te berichten. En al die reizen brachten haar uiteindelijk naar de plek waar het toch het mooiste is; terug naar Friesland, terug naar Buitenpost, waar ze is opgegroeid.

In Avondje Inez wisselt ze moeiteloos van een imposante ballade naar een stampende hit of naar een intieme conversatie met het publiek, ze speelt in op de actualiteit en neemt het publiek mee naar de huiskamer van de jaren zestig, inclusief zwart-wit tv en blokken op de trappers. Een feest der herkenning of een feestelijke kennismaking met deze veelzijdige zangeres. Nog altijd een vleugje Irolt in die stem, die in de loop der jaren alleen maar gegroeid is. The girl next door is uitgegroeid tot de boeiende buurvrouw met een koffer vol verhalen en muziek.

Reserveren: www.paviljoenmem.nl