MOOK de Notaris wordt Sekuer Notarissen

SURHUISTERVEEN - Per 1 juli is Sekuer Notarissen de nieuwe naam van MOOK de Notaris.

Het notariskantoor met vestigingen in Surhuisterveen en Buitenpost kiest met de nieuwe naam voor een frisse start voor de 17 medewerkers. Sekuer is Frysk voor nauwkeurig, stipt. Nu de dagelijkse leiding van het kantoor in Surhuisterveen in handen is van Fransisca Spa en Tineke Castelein, is een verwijzing naar notarissen in plaats van ‘de notaris’ op zijn plaats.

,,We hebben een sterk merk met MOOK de Notaris, iedereen kent ons, maar Tineke en ik willen ons kantoor een nieuwe, meer algemene naam geven. Een naam die past bij iedereen van ons team, we doen het tenslotte met zijn allen. Dat mag gezien worden’’, legt Fransisca Spa uit. Tineke Castelein vult aan: ,,Het zal even duren voordat MOOK bij onze klanten en in de regio naar de achtergrond is verschoven en men ons standaard Sekuer noemt, maar we gaan er vanuit dat deze onderscheidende naam snel genoeg went.”

De afgelopen maanden is hard gewerkt om de uitstraling van Sekuer in, op en rond het pand door te voeren. Ook online zijn de benodigde aanpassingen gedaan. Fransisca Spa: ,,We zijn er klaar voor, zelfs de koffiekopjes zijn aangepakt. Als we het doen, doen we het goed.’’