Shop lokaal bij unieke winkelformule in Drogeham

DROGEHAM - Het zijn bekende gezichten in het dorp Drogeham: Wiep en Geeske van Drogisterij De Prijsstamper.

Samen met hun medewerkster Anneke runnen ze de unieke Prijsstamper-winkelformule. ,,Nergens op heel de wereld is nog zo’n winkel te vinden”, vertelt Wiep. ,,We zijn er trots op dat we al 36 jaar klanten mogen bedienen vanuit het mooie Drogeham.”

Winkel lokaal

Geeske: ,,En dat de winkel uniek is, is goed te zien wanneer je de gezellig rinkelende deur opent. Want wat vind je hier niet? Naast dat je hier drogisterij-artikelen kunt vinden met advies van volledig gediplomeerde medewerkers, zijn hier ook bijvoorbeeld cartridges en speelgoed te vinden. Met de moderne fotokiosk kun je foto’s laten afdrukken om direct mee naar huis te nemen. Kortom: de Prijsstamper maakt ‘lokaal winkelen’ wel heel makkelijk, want bijna alles vind je hier onder één dak.’’

Gele actiefolder

Elke week valt bij iedereen in Drogeham en omstreken een gele actiefolder door de brievenbus. Deze week staan ook alle aanbiedingen in deze krant, exclusief voor de lezers van de Feanster. ,,En Wiep ontwerpt deze gele folder zelf”, vertelt Geeske. ,,Zo houden we alles in eigen hand en gaat het voordeel naar de klant.”

Drogisterij De Prijsstamper, De Buorren 48 in Drogeham.