Nieuwe Feanster kapsalon Zusje van W voor heren en dames

SURHUISTERVEEN - Dames- en Herenkapsalon Zusje van W. is begin mei geopend aan de Dellen in Surhuisterveen.

Voor de goedlachse eigenaarese Wilma Hubers is de kapsalon in het centrum van Surhuisterveen al haar tweede. Wilma kan dan ook bogen op een grote ervaring in het kappersvak, want ze is al 22 jaar zelfstandig onderneemster. Ooit begon ze met een kapsalon in Bakkeveen en later heeft ze zich gevestigd in Grootegast. Hier is ze al 16 jaar het gezicht van Hairstudio Wilma.

Het motto van Wilma is ‘Lage prijzen, hoge kwaliteit’ en dat hanteert ze ook in Surhuisterveen bij Zusje van W. ,,Het knippen kost bij ons 14,95 euro. Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Voor de jongsten is er een speciale kniphoek, waar we een auto en een Donald Duck hebben staan. Daar kunnen ze fijn op zitten om geknipt te worden. Elke woensdag is het knippen voor kinderen tot en met 12 jaar in de aanbieding voor 11,50 euro (normaal 13,00 euro). Tevens hebben wij elke donderdag een actie voor permanent / ondersteuning (kort haar) van 55,00 euro voor 50,00 euro. Dit is inclusief knippen en drogen.’’

Kapsalon Het zusje van W. is te vinden op De Dellen 16IB in Surhuisterveen, tegenover de ingang van de Action, In de nabijheid is voldoende parkeergelegenheid. De kapsalon is open dinsdag tot en met vrijdag van 9.00-12.00 uur en van 13.00-18.00 uur en op zaterdag van 9.00-13.00 uur. Voor informatie of het maken van een afspraak kunnen klanten de salon telefonisch bereiken op 0512-238072 of online op www.1kapper.nl (zoeken op Zusje van W).