Westerkwartier Food Run uitgesteld naar volgend jaar

WESTERKWARTIER De organisatie van de Westerkwartier Food Run heeft besloten het evenement van 3 oktober 2020 te verplaatsen naar zaterdag 2 oktober 2021.

,,We kiezen hierbij voor zekerheid en duidelijkheid vooraf: voor de ingeschreven deelnemers, voor de deelnemende (horeca-)bedrijven, sponsors en instellingen, en voor de organisatoren. Alle evenementen zijn op dit moment tot 1 september 2020 niet toegestaan, en het is maar de vraag of dat daarna wel toegestaan is. Daardoor verwachten wij geen nieuwe inschrijvingen tot medio september.”

Aanmelden voor 2021

Daarnaast is het voor de organisatie nu lastig om afspraken te maken met bedrijven en horeca. Zij hebben belangrijker zaken -en zorgen -aan hun hoofd. ,,We willen iedereen hartelijk bedanken voor de steun en enthousiasme en hopen iedereen op 2 oktober 2021 te mogen verwelkomen op de Westerkwartier Food Run.”

Iedereen die al aangemeld was krijgt persoonlijk bericht en is automatisch aangemeld voor 2021, maar op verzoek kan ook de aanmelding ingetrokken worden. Aanmelden is beperkt tot 800 lopers, maar kan ook al voor 2021. Alle lopers krijgen minimaal vier culinaire gerechten én doen zeker een viertal gebouwen (hard-)lopend aan op een parcours van ongeveer 10 kilometer.

www.wk-foodrun.nl