Skeelerclub Surhuisterveen viert herstart met gratis proeflessen

SURHUISTERVEEN - Skeelervereniging Surhuisterveen is weer actief, ook al is het aangepast aan de coronaregels. De club verwelkomt graag mensen die ook zin hebben om weer lekker te sporten.

Nu de overheid groen licht heeft gegeven voor de buitensport, kunnen er op de skeelerbaan in Surhuisterveen weer skeelertrainingen gegeven worden. Skeeleren is een actieve sport, verwant aan het schaatsen, waarbij mensen lekker bewegen in de buitenlucht. Bij Skeelervereniging Surhuisterveen wordt getraind op maandag, woensdag en donderdag in verschillende leeftijdsgroepen (6-12, 13-18, senioren), en onder begeleiding van ervaren trainers.

Alle niveaus kunnen hier terecht, van beginner tot ervaren rijder en van jong tot oud. SV surhuisterveen biedt belangstellenden de mogelijkheid om gratis een 3-tal proeflessen te volgen, zodat ze kunnen kijken of skeeleren iets voor hen is.

Wie interesse heeft om mee te doen kan een mailtje sturen aan info@skeelerverenigingsurhuisterveen.nl met vermelding van naam, adres en leeftijd. Inzenders krijgen dan van de club informatie over onder andere de regels die momenteel gelden vanwege Corona en de trainingstijden.

Verdere informatie is ook te vinden op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl of op de Facebookpagina van de club.

www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl