Bloemenactie Fanfare De Bazuin gaat wel door

AUGUSTINUSGA - Fanfare De Bazuin uit Augustinusga houdt ondanks de coronacrisis ook dit voorjaar haar jaarlijkse bloemenverkoopactie om de kas van de vereniging te vullen.

Wat is er mooier dan fleur en kleur in tuin of op het balkon te hebben, nu we vanwege de Corona-maatregelen aan huis gekluisterd zijn? Wie tuin of balkon op wil fleuren met kleurige bloeiers kan gebruikmaken van de reserveer- en bezorgservice van Fanfare de Bazuin.

Met het opgebrachte geld worden muziekstukken aangeschaft, heeft de fanfare de mogelijkheid om leerlingen van een goed instrument te voorzien en kan onderhoud gepleegd worden aan instrumenten die dat nodig hebben. Deze noodzakelijke financiële injectie is elk jaar een welkome aanvulling op de uitgaven en inkomsten die de vereniging heeft.

Ook dit jaar zal de verkoopactie plaatsvinden, zij het in aangepaste vorm. Tot en met 22 april kan een bestelling geplaatst worden, waarbij er keuze is uit een enkele petunia-hanger of een gemengde hanger. Op 6 mei komen de leden langs om de bestelde bloeiende hangers bij de klant op de stoep te bezorgen.

Wie in Augustinusga woont is verzekerd van bezorgen, voor bestellers daarbuiten is bezorging in overleg mogelijk. Bestellen en vooraf betalen kan via Bjarne van der Kooi, tel. 06-23631188 of via de leden.

Meer informatie is te vinden op de website www.fanfaredebazuin.nl