Feanstars Meiden streeft naar Damesteam in 2021

SURHUISTERVEEN - Het Meidenvoetbal van Feanstars maakt een opmerkelijke groeispurt door. Volgend jaar komt er een vierde team en het doel is om met ingang van seizoen 2021/22 een Damesteam in competitie te brengen.

Feanstars Meiden bestaat op dit moment nog uit drie teams (MO11, MO13 en MO19). Die draaien allemaal mee bovenin de diverse competities. Recent heeft de werkgroep Meidenvoetbal Feanstars samen met de Coördinator van de TC de lijnen uitgezet voor het komende seizoen.

Op dit moment voetballen er 48 meiden in de drie teams, maar voor komend seizoen is de verwachting dat het aantal leden verder zal toenemen. Dat komt doordat de afdeling steeds meer een regiofunctie vervult en meer speelsters van buiten Surhuisterveen de Feanstars weten te vinden. Mede door die ontwikkeling gaan de clubs er vanuit dat Feanstars Meiden komend seizoen met vier leeftijdscategorieën aan de competitie zal meedoen: MO11, MO13, MO15 en MO19

Daarnaast wil Feanstars proberen met ingang van het seizoen 2021/2022 een eigen Damesteam in competitie te brengen. Daaraan wordt in het nieuwe seizoen verder gewerkt. Feanstars Meiden is een samenwerkingsverband tussen ‘t Fean ‘58 en VV Surhuisterveen.

Meisjes die interesse hebben in voetballen bij de Feanstars kunnen voor meer informatie en aanmelding mailen naar: meiden@feanstars.nl of Whatsappen naar 06-51280775.