H&W Totaaldak voortaan Dakmeester

SURHUISTERVEEN - H&W Totaaldak uit Surhuisterveen mag zich sinds 1 maart Dakmeester noemen.

H&W Totaaldak heeft zich na het behalen van het KOMO-procescertificaat als enige in Friesland aan mogen sluiten bij de Stichting Dakmeester, als 24ste deelnemer. De visie van H&W Totaaldak is dat zij aan de hoogste kwaliteitsnormeringen willen voldoen. daarom hebben zij vorig jaar besloten zich te laten certificeren door SKG_IKOB, om zich daarna aan te kunnen sluiten bij Stichting Dakmeester.

De stichting Dakmeester is een platform van gekwalificeerde dakdekkers en toonaangevende producenten van materialen voor hellende daken. Met de deelname van H&W Totaaldak heeft de stichting een mooie partij erbij, met alle kennis en ervaring in huis om met recht een specialist op het hellende dak genoemd te worden.

H&W Totaaldak is een specialist op het gebied van verwerking van dakpannen en daksysteem compontenten. Ook het onderdak, de prefab kapconstructie en het na-isoleren van hellende daken is een specialiteit van H&W Totaaldak. Met het oog op de Wet Kwaliteit Borging, die er in januari 2021 aan zit te komen, is H&W Totaaldak met deze stap helemaal klaar voor de toekomst.