Ondernemersavond in BaronTheater

OPENDE - In het BaronTheater wordt dinsdagavond 3 maart vanaf 20.00 uur de jaarlijkse Ondernemersavond voor ondernemers en ZZP’ers uit de gemeenten Achtkarspelen en Westerkwartier gehouden.

De inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur wordt de opening verricht door burgemeester Ard van der Tuuk van het Westerkwartier. Op het programma staan verder twee inleidingen.

De eerste spreker is Albert-Jan Postma van Formatec, Groningen. Formatec bestaat uit: opleiding en training (8 bedrijven onder de Freia-groep), vastgoed en hotels (Best Western) in Groningen en participaties (via El Ninjo en Atlasson). Het thema van de inleiding van Albert-Jan Postma is hoe je om moet gaan met vraagstukken om je bedrijf aan te passen aan de thema’s die de komende tien jaren gaan spelen. Dit zal hij doen door het boek van Harari Homo Deus als leidraad te gebruiken en uit te leggen hoe hij probeert dit concreet te maken voor de bedrijven. Daarbij zal hij ook de vele plannen die hij heeft bedacht, voortgebracht en die zijn mislukt etaleren.

De tweede spreker is de Henk Everts van Sterc, Surhuisterveen. Sterc Online Agency bestaat dit jaar 15 jaar. Mede-eigenaar Henk Everts vertelt over het avontuur dat begon in Opende en inmiddels onder meer naar Kazachstan heeft geleid. Binnen dezelfde groep behoort sinds 2013 ook Heibel (eveneens gevestigd te Surhuisterveen) en in oktober 2019 is daar nog een derde telg bijgekomen; marketingbureau Vlinc (gevestigd te Wijchen). Henk Everts vertelt over managen, ondernemen en over het belang van focussen.

De ondernemersavond is gratis toegankelijk voor ondernemers en een introducé. Aanmelden via: https://go.heibel.nl/barontheater