Mooie dansen Acroteams Set’m op bij Provinciaal kampioenschap C-lijn

Gramsbergen - In Gramsbergen werden zaterdag de provinciale kampioenschappen voor de C-lijn gehouden. De acroërs van Set’m op deden hier aan mee met een trio en een duo.

’s Morgens was het de beurt aan het trio Sanne van den Berg, Jannie de Beer en Maxime Feenstra. Zij begonnen met de tempo-oefening. Deze verliep netjes. De dans was mooi strak en de elementen gingen ook keurig. Daarna was het de beurt aan de balansoefening. Dit was, net zoals de vorige wedstrijd, een heel erg nette oefening waar de elementen strak werden uitgevoerd. De dans werd mooi tegelijk uitgevoerd. Dit alles resulteerde in een score van 23.450. Uiteindelijk belanden ze hiermee op de zesde plaats van Friesland. De limiet voor de halve finales was door dit trio al gehaald.

’s Middags was het de beurt aan Kirsten van den Berg en Fenna de Vries. Zij begonnen met de tempo-dans. De verschillende elementen met salto’s werden door hun goed uitgevoerd. Dit resulteerde in een score van 22.220. Daarna was het de beurt aan de balansoefening. Ze lieten mooie elementen in de dans zien en haalden hiermee een score 22.000, maar liefst een verbetering van 1,7 punt ten opzichte van de vorige wedstrijd. Ze eindigden hiermee op een zevende plek van Friesland en haalden daarmee de limiet voor de halve finales.