Meetrain avonden Stertil Survivalrun 2020

KOOTSTERTILLE – Stichting Survival Kootstertille houdt op 17, 20, 24 en 27 februari trainingsavonden voor onervaren deelnemers aan de Stertil Survivalrun 2020.

Deze avonden zijn bedoeld om kennis te maken met de survivalsport. De trainingen vinden plaats op het trainingsterrein van Stichting Survival Kootstertille.

Op 8 maart is de 19de Stertil Survivalrun in Kootstertille. Met verschillende wedstrijdcategorieën, zowel jeugd als volwassenen, en uitdagende hindernissen belooft het ook dit jaar weer een spektakel te worden. Naast de wedstrijdcategorieën zijn er ook de Recreatieve-, Ouder-Kind- en de Funrun. Deze runs zijn geschikt voor de minder ervaren lopers. Ook weer van de partij is een team-run waarbij een team van 4, ervaren, atleten elkaar moet helpen het parcours tot een goed einde te brengen. In totaal zullen ruim 1300 deelnemers de uitdaging en het gevecht met de elementen aangaan.

Om ervoor te zorgen dat ook de minder ervaren lopers goed aan de start verschijnen organiseert Stichting Survival Kootstertille ook dit jaar weer speciale trainingsavonden. Tijdens deze avonden worden de basistechnieken van de survivalrun bijgebracht. De trainingsavonden zijn gratis en starten alle dagen om 19.00 uur aan de Oastkern 51 in Kootstertille.

Iedereen die geïnteresseerd is in deze training kan zich opgeven via de website: https://www.survival-kootstertille.nl/stertil-survival-run/contact of via infobikkels@gmail.com.