‘t Suyderhuys herdenken overleden cliënten

Surhuisterveen - Woonzorgcentrum ’t Suyderhuys in Surhuisterveen houd zondagmiddag 2 februari vanaf 15.00 uur een herdenkingsbijeenkomst voor overleden bewoners/cliënten.

Tijdens de bijeenkomsten wordt stil gestaan bij bewoners en cliënten van het tehuis die in 2019 zijn overleden. Er is een korte overdenking, er worden kaarsen aangestoken en de namen worden opgenoemd.

Afsluiten

,,Uit eerdere herdenkingsbijeenkomsten blijkt dat medewerkers, bewoners en familieleden een grote behoefte hebben om gezamenlijk stil te staan bij de overleden bewoners’’, zegt Aafke Kamminga, regiomanager Achtkarspelen van thuiszorgorganisatie De Friese Wouden.

De Herdenkingsbijeenkomst is een korte, eenvoudige samenkomst, waar naast medewerkers en bewoners ook familieleden van de overledenen aanwezig kunnen zijn. Kamminga: ,,Familieleden krijgen de mogelijkheid om zelf een bijdrage te leveren aan deze bijeenkomst in de vorm van een persoonlijk woord of een gedicht. We hopen dat deze bijeenkomst eraan bijdraagt dat mensen een moeilijke periode kunnen afsluiten.’’