Goud en Platinum voor Camping De Watermolen

Opende - Camping de Watermolen heeft voor de vierde keer op rij een Gouden én een Platinum Zoover Award ontvangen.

De Zoover Awards voor accommodaties werden donderdag op de vakantiebeurs in Utrecht uitgereikt. De eigenaren van Camping de Watermolen, Ramona Mulder en André Ruijtenberg, wonnen voor de vierde keer op rij een Gouden Zoover Award én daarnaast voor de derde keer een Platinum Award. De Watermolen kreeg een beoordeling van 9,8 en werd daarmee de derde Beste Camping van Nederland en de beste accommodatie in de regio.

Stem

,,Yes! Wat zijn we trots op ons team en de camping. De afgelopen 4 jaar mochten we prachtige Awards in ontvangst nemen. Twee keer werden we eerste van Nederland en nu staan we weer in de Top 3. We zijn heel erg trots op deze prestatie, aangezien dit de stem is geweest van de vakantieganger. Zij hebben het dus naar hun zin gehad’’, aldus Ruijtenberg.

,,We zijn net groot genoeg om alle voorzieningen te kunnen bieden voor een lekkere natuurlijke vakantie en klein genoeg om niet in de massa op te gaan. We hebben echt nog persoonlijk contact met gasten en dat wordt gewaardeerd. Zij kunnen hier genieten van de prachtige natuur met bos en water, allemaal op de camping.’’, zegt Ramona Mulder van Camping de Watermolen.

Boomhutten

,,De telefoons gaan uit, de ‘to do-lijstjes' krijgen even rust en er kan iets meer ontspannen worden dan thuis. Daarnaast kan er gezwommen worden in het meer, vissen worden uit het water gehengeld, boomhutten worden in allerlei soorten en maten gemaakt, er kan een smakelijke zelfgemaakte pizza uit de houtgestoken steenoven gegeten worden en wanneer de zon ondergaat ontpoppen vele kampeerder zich tot vuurkorf-professional. Voordat we op 11 april de campingdeuren weer openzetten, is er nog héél veel te doen. Maar samen met ons geweldige team hebben we er weer heel veel zin in.’’