Kerstbomenverkoop voor Siloam bij Douma

Buitenpost - Bij hoveniersbedrijf P. Douma aan West in Buitenpost staan vanaf vrijdag 6 december weer volop kerstbomen klaar. De opbrengst gaat naar het christelijk kinderherstellingsoord Siloam op Curaçao.

,,We verkopen groene en blauwe sparren en we hebben extra Nordmann sparren. Ook verkopen we kerstkransen in verschillende maten en we hebben veel kerstgroen voor de doe het zelvers. In ons winkeltje staan leuke (houten) decoraties’’, aldus Douma. Zaterdag 7 december staat hij ook op de kerstmarkt in Charles Dickensstijl in Buitenpost van 14.00-20.00 uur, met kerstkransen, houten (kerst)decoraties en veel leuke hebbedingetjes.

De opbrengst van de verkoop gaat naar het christelijk kinderherstellingsoord Siloam op Curaçao. Hier worden chronisch zieke kinderen, aidspatiëntjes en terminale patiëntjes liefdevol verzorgd. Kijk voor meer informatie op www.siloamvillage.org of op de Facebookpagina van Christelijk Kinderherstellingsoord Siloam. De acties zijn ook te volgen op de Facebookpagina Hoveniersbedrijf P. Douma.