Studieseminar ds. Poot over de boodschap van Advent

Eastermar - ds. Henk Poot start woensdag 20 november in de Hoge Stins met een driedelig Studieseminar over de profetische boodschap van Advent.

Op 20 november is de eerste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. De andere avonden zijn op woensdag 27 november en 4 december, steeds vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis, er is verkoop van producten uit Israël.

Het thema is: De profetische boodschap van Advent.De vier evangelisten beginnen elk op hun eigen manier te vertellen over Jezus. Mattheüs begint met een geslachtsregister en Lukas vertelt over engelen, herders en Bethlehem en Johannes doet het nog weer anders. Wat is hun boodschap en hoe zien zij in Jezus de lang beloofde Messias verschijnen?

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.