Heideruters succesvol in Tolbert en Harich

Harkema - Leden van de Heidruters uit Harkema hebben zich de afgelopen dagen weer in de schijnwerpers gesprongen in Tolbert en Harich.

Donderdag was er een springwedstrijd in de HJC manege in Tolbert. Dineke Veenstra won met haar pony Anjershof Peggy de tweede prijs in de klasse L. Amarens van der Wal startte met Ivar in de L1 dresuur en de combinatie reed naar twee derde prijzen met 195,5 en 197,5 punten. Rianne van der Tuin won met Kahlua de derde prijs in de klasse BB. Cristina van der Tuin won met Highflyer de derde prijs in de klasse L.

Zaterdag was Rianne van der Tuin aanwezig op concours in Harich. Hier won deze combinatie een eerste en een tweede prijs in de klasse BB. Christina van der Tuin kon hier nog een vijfde prijs meenemen in de klasse M. Joke Bakker wont met Ella’s Choice een vierde prijs in de klasse M.

Zondag was het de beurt voor de ponys in Harich. Bouwina Weening wont met haar pony Roza’s Valencia een eerste prijs in de klasse BB en Ciska Bakker werd met Sterloin tweede in de klasse L.