Van Top tot Teendag bij Helfrich

Surhuisterveen - Achterin de winkel van G&W Gezondheidsdrogist Helfrich zitten nog vier bedrijven, maar dat heeft niet iedereen door. Middels een Inloopdag willen ze laten zien wat ze voor de klant kunnen betekenen.

Zaterdag 12 oktober kunnen belangstellenden zo binnenlopen om informatie, uitleg of een kleine behandeling. Bij schoonheidsspecialiste Judith de Jong van schoonheidssalon Bella Joy kunnen mensen zo binnenlopen voor het epileren of verven van de wenkbrauwen en wimpers of harsen van de bovenlip.

Pedicure Erika Pels biedt deze dag de mogelijkheid om van likdoorns af te komen. Podologen Harm en Arjen de Haan staan klaar om alle vragen over steunzolen en de stand van de voeten en daarmee de stand van het hele lichaam te beantwoorden. Compressietherapeut Klaas Helfrich kan alle vragen omtrent elastische kousen en aan- en uittrekhulpmiddelen beantwoorden.

Deze vier bedrijven bekijken en helpen samen het hele lichaam, van top tot teen. In de drogisterij zelf is alles te vinden voor de binnenkant van het lichaam, van voeding tot supplementen.