Dit zijn de mooiste vaarwateren ter wereld

Aangeboden door: Nautal

Er zijn veel mooie vaarwateren te vinden over de hele wereld. Zelfs in Nederland kun je terecht voor prachtige routes die je kunt afleggen met de boot. Wanneer je een groot fan bent van varen wil je natuurlijk de hele wereld verkennen met de boot. We hebben daarom de mooiste vaarwateren ter wereld op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar je terecht kunt voor het volgende tripje met de boot.

Gardameer

Het Gardameer is de perfecte plek om te varen. Het is een populaire plek onder vakantiegangers. Een groot voordeel, je kunt eenvoudig een boot huren Gardameer, veel toeristen maken hier gebruik van. Het is heerlijk om op het rustige water te varen en genieten van het fantastische uitzicht.

Amazone tocht

Een amazone toch is net even iets anders dan de standaard boottocht. Degene die dit gedaan hebben, vinden dit een fantastische ervaring. Het is de perfecte manier om de amazone te verkennen en te genieten van de prachtige natuur om je heen. Wanneer je hier in de buurt bent is het dus zeker het proberen waard, een echte aanrader!

India

Varen is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je naar India gaat. Best apart eigenlijk, want veel mensen gaan naar India om de prachtige natuur te bekijken. Met de boot kun je dit perfect doen. Het is vooral heel erg veelzijdig, het ene moment vaar je door een dorpje en het andere moment vaar je door de natuur. Ook de rijstvelden in India kun je goed bekijken vanaf de boot.

Friesland

Ons kleine landje heeft mooie dingen te bieden, zo ook de vaarwateren. Dat wat Friesland zo aantrekkelijk maakt voor mensen met een boot is het prachtige uitzicht en de toegankelijkheid van het vaarwater. Er zijn veel verschillende routes waardoor je iedere keer weer iets anders kunt bekijken. Je kunt hier met de boot bijvoorbeeld de route van de Elfstedentocht afleggen, dit is een echte aanrader.

Groenland

Het is natuurlijk niet echt een lekkere temperatuur in Groenland, maar om hier te varen is een bijzondere ervaring. Het land biedt een prachtig uitzicht over de vele gletsjers. De boot is de perfecte manier om deze te bekijken. Het is wel verstandig om gebruik te maken van een gids. Het kan namelijk best gevaarlijk zijn om in je eentje op pad te gaan.

Filipijnen

Ook de Filipijnen hebben prachtige vaarwateren. Je kunt hier met een gids een prachtige boottocht doen of met de kano het gebied verkennen. Het uitzicht is er prachtig en echt uniek. Het enige nadeel is dat het ontzettend populair is. Een goed teken natuurlijk maar het kan er wel erg druk zijn.

Er zijn dus ontzettend veel plekken waar je terecht kunt om te varen. Iedere plek heeft zijn eigen unieke bezienswaardigheden. Het mooie van deze plekken is dat ze het beste te bekijken zijn vanaf het water.