Breng jouw bedrijf onder de aandacht met relatiegeschenken

Aangeboden door: Maxilia

Als bedrijf wil je natuurlijk je relaties zo nu en dan bedanken of wat extra in het zonnetje zetten. Dat doe je door een relatiegeschenk te geven.

Het is de ultieme manier om klanten te binden op een laagdrempelige manier. Vandaag de dag zijn er veel soorten relatiegeschenken. Een erg populair geschenk om te geven zijn bijvoorbeeld pennen! In dit blog lees je er alles over.

Relatiegeschenken in allerlei soorten en maten

Voor een bedrijf kan het wel eens lastig kiezen, er is namelijk erg veel mogelijk op het gebied van relatiegeschenken. Bedenk daarom vooraf goed na over wat je wilt aanschaffen en hoeveel je hier aan uit wenst te geven. Ook is het belangrijk om na te denken hoeveel items je wilt kopen.

Een gewild relatiegeschenk

Zeker weten dat jouw relatiegeschenk vaak gebuikt wordt en dat je onder de aandacht blijft? Kies voor een pen van Maxilia als relatiegeschenk. Je kunt een pen geheel laten customizen naar de huisstijl van jouw bedrijf. Het voordeel van een pen is dat het ook overal gemakkelijk mee naar toe kan worden genomen of je kunt pennen uitdelen op een kantoor op wanneer je op een beurs staat. Bedrukte pennen zijn altijd goedkoop in de aanschaf, je kunt er dus gemakkelijk flink veel van bestellen. ZO heb je veel pennen om weg te geven. Kortom: door pennen te bedrukken tegen een klein bedrag kun je heel veel bereiken.

Let hierop tijdens het bestellen?

Zoek je een partij waar je terecht kunt om pennen te bedrukken? Er zijn een aantal dingen waar je dan op moet letten. Heb je al nagedacht over het soort pen dat je wilt geven? Kies je voor een balpen, vulpen of een touchpen? Van welk materiaal wil je dat de pen gemaakt is? Ook belangrijk: kijk naar de inktkleur en de prijs. Kijk ook altijd goed naar de minimale afname van een pen. Pennen zijn items die men snel kwijtraakt, een flinke voorraad inslaan is dus altijd handig. Wanneer je al die keuze gemaakt hebt, let dan altijd goed op de levertijd. Het verschilt per bedrijf en product hoelang de levertijd is.