Gezellige actiedag vol aanbiedingen in Drogeham

Drogeham - De Hamster middenstand houdt zaterdag 21 september voorafgaand aan de 50ste Gondelvaart een gezellige actiedag.

Klanten maken de hele week kans op een van de prijzen: hoofdprijs 250 euro aan Hanijdro cheques, een dinerbon gesponsord door VDM woningen, een watersportbon, gesponsord door regiobank Van Wieren en fraaie najaars boeketten.

Zaterdag tijdens de gezellige actiedag is er weer van alles te beleven in Drogeham. Bij de Spar is een proeverij en aan de overkant bij bakkerij Van der Bijl krijgt iedere klant bij besteding van 10 euro of meer een pakje speculaas gratis. Ook is de oranjekoek in de aanbieding voor 8 personen.

Een eindje verderop geeft agrarisch bedrijf De Leyen 10 procent korting op bijna alles, uitgezonderd voer en actie artikelen. Drogisterij de Prijsstamper laat iedereen haar nieuw merk Youall testen. Youall is een natuurlijke serie met onder andere douchegel, douche foam en bodylotion, ook voor de gevoelige huid. En de rrrr is weer in de maand, er is een gratis 7-daagse vitamine kuur van Golden Naturals om te testen.

Bij Baggy Choice mode krijgt iedere klant een goed gevulde goodybag en maakt ook nog kans op een kledingset ter waarde van 75 euro. Kwekerij en bloemenwinkel Hartholt blijft helemaal in de sfeer van de gondelvaart/bloemencorso en geeft iedere klant een zonnebloem cadeau.