Autocircuit Occasionshow naar Drachten

DRACHTEN Onder de vlag van de nieuwe occasionwebsite Autocircuit verandert het Fries Congrescentrum in Drachten het laatste weekend van september drie dagen lang in de grootste showroom van de regio.

Het aanbod bestaat uit zo’n 250 auto’s, aangeboden door een keur aan Noord-Nederlandse dealers. NDC mediagroep - uitgever van onder meer deze krant - organiseert inmiddels voor de 5e keer op rij de occasionshow in Drachten. Na deze editie vindt de show later in het seizoen plaats in onder meer Leeuwarden, Zuidbroek, Assen en Stadskanaal.

De aangeboden voertuigen zijn van verschillende merken, uiteenlopende modellen en in diverse prijsklassen. Op alle occasions geldt een garantie volgens de Bovag normen.Er zijn inmiddels 8 autobedrijven die hun medewerking hebben toegezegd aan de show.

Dagelijks wordt het occasionaanbod op de show ververst. Auto's die zijn verkocht, verdwijnen van de vloer en worden vervangen door een ander exemplaar. Zo zijn er altijd rond de 250 voertuigen beschikbaar.

Bezoekers zijn vrijdag 27 september welkom van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 28 en zondag 29 september van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.